Vacatures Gemeente Stichtse Vecht

Barlaeus Advies werft 21 ervaren medewerkers voor gemeente Stichtse Vecht binnen het sociaal domein: Werk en Inkomen / focus Participatiewet (schaal 7 – 10)

Gemeente Stichtse Vecht is jong, nieuwsgierig, creatief en altijd in beweging. Een open en vooruitstrevende gemeente die haar medewerkers volop kansen biedt. De gemeente zoekt op dit moment nieuwe medewerkers binnen het sociaal domein.

Vanaf 2015 hebben alle gemeenten er nieuwe taken bij op het gebied van jeugdhulp, zorg, welzijn en werk. Gemeente Stichtse Vecht kiest voor een innovatief dienstverleningsmodel om deze taken zo effectief mogelijk uit te voeren. Klantgericht werken, samenwerking en aandacht voor preventie, eigen kracht en maatwerk staan daarbij centraal. Op dit moment bevindt de gemeente zich in de overgang naar het nieuwe dienstverleningsmodel. Het streven is om in 2018 volgens dit model te werken.

Het is belangrijk dat de nieuwe medewerkers direct inzetbaar zijn in hun functie en beschikken over de competenties en vaardigheden om cultuurdrager te worden in het bovenstaande proces. Herken jij jezelf hierin? Bekijk dan vanaf zaterdag 15 april de vacatures.

o Medewerker Uitkeringsadministratie – schaal 8
o Administratief medewerker Schuldhulpverlening – schaal 7
o Handhaver Werk en Inkomen – schaal 8
o Consulent Inkomen – schaal 9
o Juridisch medewerker Bezwaar en Beroep (sociale zaken) – schaal 10
o Consulent Bijzondere Bijstand/minimabeleid – schaal 8
o Consulent Schuldhulpverlening – schaal 9
o Consulent Re-integratie – schaal 9

Procedure

Graag ontvangen wij je cv met motivatie zo snel mogelijk maar uiterlijk woensdag 10 mei, week 18 o.v.v. de functienaam en functienummer per e-mail: stichtsevecht@barlaeusadvies.nl.

De eerste gesprekken vinden plaats vanaf maandag 15 mei week 20-23 bij Barlaeus Advies.

Vragen?

Voor vragen over de functieprofielen en de selectieprocedure: bel of mail Annette de Graaf 06-29 08 72 10 annette@barlaeusadvies.nl of Marc van der Poel 06-20 42 31 95 marc@barlaeusadvies.nl

De werving vindt gelijktijdig plaats onder kandidaten die al werken bij de gemeente en kandidaten van buiten. Bij gelijke geschiktheid gaat de interne kandidaat voor.

logo_stichtse_vecht